Банер
Банер
Интервју: Љубиша Лазаревић, дипломирани економиста, о правном аспекту фрееланцинга ПДФ Штампа Ел. пошта
Е-Издаваштво - Ауторски чланци
Аутор текста Главни уредник   
четвртак, 28 октобар 2010 10:21

Објављен 14. маја 2010 www.berzica.com

Мена Цонсултинг једна је од ретких компанија чија је мисија да изгради и унапреди круг стабилних пословних партнера у области пословног, пореског, и правног саветовања за мала и средња предузећа. Компанију представља тим младих и образованих људи окренутих ка променама и новим правцима у економији и начину пословања. Другим речима, уколико имате недоумица и питања у вези правног аспекта фрееланцинг пословања, обратите се Мена Цонсалтинг тиму, јер ону су спремни да вам пруже све потребне одговоре.

Љубиша Лазаревић је власник и оснивач ове компаније. Рођен је 1976. године у Београду где је одрастао и завршио школовање. Дипломирао је на Економском факултету Универзитета у Београду 2000. године.

У овом интервјуу сазнаћете више о њему и његовом раду, као и о основним циљевима и задацима Мена Цонсалтинг-а.

Последње ажурирано четвртак, 05 мај 2011 20:42
Опширније...
 
Провера и претрага јавних регистара ПДФ Штампа Ел. пошта
Аутор текста Главни уредник   
четвртак, 28 октобар 2010 10:37

Датум: 17. мај 2010. године
Постављена је страна за проверу и претрагу јавно доступних информација

Развојем интернета и уопште текеломуникација и рачунара, све већи број евиденција како у државној управи, тако и код привредних друштава (предузећа), предузетника и физичких лица, се води у електронском облику.

То је довело до могућности да велики број електронских евиденција постане јавно доступан путем објављивања на званичним сајтовима државних и других овлашћених институција.

Не улазећи овде у разматрање питања где је граница између јавног и приватног податка, на овој страни и линковима са ове стране ћемо се потрудити да објединимо што већи број јавно расположивих информација о правним и физичким лицима, које су доступне на интернету. Према најавама државних служби количина тих информација ће бити већа у будућности.

Циљ постављања овакве једне стране је да олакша и помогне у практичном раду фирмама, рачуновођама, адвокатима, новинарима и другим који користе ове податке у обављању свог посла.

Са друге стране, обједињеност приступа који желимо да постигнемо, доприноси томе да свако правно лице, предузетник и физичко лице може да стекне слику о томе који су све подаци јавно доступни на интернету. Односно шта други релативно лако могу да сазнају, а да фирма или физичко лице тога није било ни свесно.

Последње ажурирано четвртак, 28 октобар 2010 10:41
 
Како започети сопствени посао у Србији ПДФ Штампа Ел. пошта
Е-Издаваштво - Електронске књиге
Аутор текста Главни уредник   
четвртак, 28 октобар 2010 11:34

 

Како започети сопствени посао у Србији - са правно-пореског становишта. Аутор Љубиша Лазаревић. Објављена 01.06.2008. године.

Последње ажурирано субота, 09 април 2011 17:34
 
<< Почетак < Претходна 51 52 53 Следећа > Крај >>

Страна 53 од 53
Јоомла templateс бy а4јоомла