Baner
Baner
Manje papira za trudničko bolovanje i bolovanje preko 30 dana
Vesti
utorak, 04 decembar 2012 21:12

Izvor: RTS

Kampanja RTS-a i Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj pod nazivom "Pitajte kada" postigla je još jedan značajan rezultat. Posle ukidanja 138 parafiskalnih nameta koje je omogućilo značajne uštede i privredi i građanima, sada je pojednostavljena procedura za ostvarivanja nadoknade tokom dužeg bolovanja.

Opširnije...
 
Indikatori za prepoznavanje sumnjivih transakcija za banke
Vesti
utorak, 27 novembar 2012 11:00

Izvor: Uprava za sprečavanje pranja novca

Uprava za sprečavanje pranja novca je izradila liste indikatora za prepoznavanje sumnjivih transakcija u vezi sa finansiranjem terorizma, kao i pokazatelje (indikatore) za prepoznavanje osnova sumnje da se radi o pranju novca ili finansiranju terorizma (u daljem tekstu: indikatori), za bankare, obveznike iz Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranju terorizma.

Opširnije...
 
Sedam mitova o svetskoj ekonomskoj krizi
Vesti
ponedeljak, 19 novembar 2012 14:32

prenosimo: piše Jovan B. DušanićNSPM / Vaseljenska TV

Od oktobra 2000. godine napisao sam bezbroj tekstova o pogrešnoj ekonomskoj politici koja se vodi u Srbiji, te njenim glavnim realizatorima. Mlađan Dinkić je u aktuelnoj vladi postavljen na čelo novog mega ministarstva finansija i privrede, a sa koalicionim partnerima je, kako sam kaže, postigao dogovor da ima apsolutno odrešene ruke da bi sistem doveo u red.[1] Pošto je potpuno jasno šta očekuje srpsku privredu i njene građane i u narednom periodu (sve dok M. Dinkić bude imao odrešene ruke) meni preostaje da pišem o nekim drugim temama. Pogotovo, kada kompletna nova vladajuća koalicija (vlada promena), kao i njeni prethodnici, nepokolebljivo istrajava na EUropskom putu.

Opširnije...
 
Obaveštenje za kandidate koji polažu stručni ispit za licencu za ovlašćena lica za sprečavanje pranja novca, 19. i 20. novembra 2012. godine u Beogradu
Vesti
sreda, 14 novembar 2012 09:30

Izvor: Uprava za sprečavanje pranja novca

Uprava za sprečavanje pranja novca obaveštava kandidate koji su izvršili prijavu za polaganje stručnog ispita za licence, u skladu sa Zakonom o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma, da će se ispiti održati po sledećem raspredu u prostoru Privredne komore Beograd, Kneza Miloša 12 u sali na šestom spratu.

Opširnije...
 
Za inovativne projekte 1,9 mil. €
Vesti
sreda, 14 novembar 2012 13:50

Izvor: Beta / B92

Beograd -- Fond za investicionu delatnost dodelio je 1,9 miliona evra za inovativne projekte koje sprovodi 14 kompanija u Srbiji.

Ta sredstva dodeljena su u okviru Programa ranog razvoja i Programa sufinansiranja inovacija koji su deo Projekta podrške inovacijama u Srbiji, finansiranog kroz pretpristupne fondove Evropske unije (IPA) i u saradnji sa Svetskom bankom.

Opširnije...
 
Preduzetnica u Hrvatskoj odbila nagradu, nije htela da plati
Vesti
sreda, 14 novembar 2012 09:23

Izvor: Tanjug / B92

Zagreb -- Preduzetnica iz Zadra Hana Medin odbila je da primi prestižnu nagradu Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA-e.

Hana Medin je odbila nagradu jer su svi nagrađeni menadžeri, kako bi primili nagradu, morali udruženju avansno da uplate 35.000 kuna (4.648 evra).

Opširnije...
 
Državni praznik - Dan primirja u prvom svetskom ratu praznuje se 12. novembra, a rok za podnošenje poreskih prijava pomera se sa 10. na 13. novembar 2012. godine
Vesti
nedelja, 04 novembar 2012 20:55

Izvor: Privredni savetnik

Prema odredbama člana 1a Zakona o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji državni praznik - Dan primirja u Prvom svetkom ratu praznuje se 11. novembra.

Članom 3a Zakona, propisano je da ukoliko jedan od datuma kada se praznuju državni praznici Republike Srbije padne u nedelju, ne radi se prvog narednog radnog dana. Prema tome 12. novembar 2012. godine je neradni dan. Prvi radni dan je utorak 13. novembar 2012. godine.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 8 od 53
Joomla templates by a4joomla