Komentari propisa


Klasifikacija delatnosti - Sektor R - Umetnost; Zabava i rekreacija
E-Izdavaštvo - Komentari propisa
Napisao Glavni urednik   


Obuhvata delatnosti kojima se zadovoljavaju različite kulturne, zabavne ili rekreativne potrebe i interesovanja, uključujući izvođenje muzičkih i scenskih dela, rad muzeja, galerija i zbirki, zaštitu kulturnih dobara, održavanje igara na sreću, sportske i rekreativne aktivnosti.

Opširnije...
 
Klasifikacija delatnosti - Sektor P - Obrazovanje
E-Izdavaštvo - Komentari propisa


Obuhvata obrazovanje na svim nivoima i za sve profesije. Podučavanje se može izvoditi usmeno ili pismeno i može biti realizovano posredstvom radija, televizije, interneta ili dopisnim putem.

Opširnije...
 
Klasifikacija delatnosti - Sektor K - Finansijske delatnosti i delatnost osiguranja
E-Izdavaštvo - Komentari propisa


Obuhvata finansijske usluge, uključujući usluge osiguranja, reosiguranja, penzijskih fondova i pomoćne delatnosti u vršenju finansijskih usluga. Takođe obuhvata i delatnost holding kompanija, delatnost povereničkih fondova (trastova), investicionih fondova i sličnih finansijskih entiteta.

 

Opširnije...
 
Klasifikacija delatnosti - Sektor J - Informisanje i komunikacije
E-Izdavaštvo - Komentari propisa

 

Obuhvata proizvodnju i distribuciju informacija i kulturnih sadržaja. Obezbeđuje sredstva za prenos ili distribuciju ovih proizvoda, kao i podataka ili komunikacija. Obuhvata delatnost informacione tehnologije i obrade podataka i pružanje ostalih informacionih usluga.

Opširnije...
 
Klasifikacija delatnosti - Sektor L - Poslovanje nekretninama
E-Izdavaštvo - Komentari propisa


Obuhvata usluge zakupodavaca, agenata ili posrednika u jednoj ili više delatnosti: prodaji ili kupovini nekretnina, iznajmljivanju nekretnina i pružanju drugih usluga u vezi s nekretninama.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 10 od 13
Joomla templates by a4joomla