Банер
Банер
Упозорење привредницима поводом појаве лажних инспектора и продаваца података АПР
Вести

Извор: Агенција за привредне регистре - 25. новембар 2011

Агенција за привредне регистре (АПР) УПОЗОРАВА све привредне субјекте и предузетнике којима ових дана наводни представници АПР-а достављају цд-ове и други штампани материјал са базама података о регистрованим компанијама да је реч о лицима која се лажно представљају и на превару наплаћују услуге које су комерцијалне природе, па самим тим нису обавезујуће за привредне субјекте.

Такође, упозоравамо и на појаву лажних инспекторки АПР- а које на територији Новог Сада обилазе предузетничке радње, вршећи наводну контролу у име ове агенције, за шта наплаћују накнаду.

Агенција за привредне регистре наглашава да привредним субјектима доставља регистроване податке из својих база података искључиво на писмени захтев корисника, преко посебне службе у Агенцији.

Такође, обавештавамо предузећа и предузетнике да АПР НЕМА своју инспекцију која врши контролу на терену, нити има теренске службе које достављају било какав штампани материјал са подацима о регистрованим компанијама.

Напомена www.mena.rs:

Подсећамо посетиоце наших интернет страна да осим јавних података који су доступни на интернет странама Агенције за привредне регистре, и други државни органи, институције и агенције јавно објављују јавне податке, у складу са одређеним прописима.

Ми смо покушали да на једном месту направимо што шири преглед јавно и бесплатно доступних података. Тај преглед и инетрнет везе (тзв. линкове) можете погледати на нашој страни Провера и претрага јавних регистара. 
Јоомла templateс бy а4јоомла