Baner
Baner
Završetak preliminarne zbirne obrade godišnjih finansijskih izveštaja za 2011. godinu
Vesti
sreda, 18 april 2012 21:01

Izvor: Agencija za privredne registre

Agencija za privredne registre (APR) obaveštava sva privredna društva i zadruge, ogranke stranih pravnih lica sa sedištem u inostranstvu, koji obavljaju privrednu delatnost na području Republike Srbije, kao i sva druga pravna lica (udruženja, političke i društvene organizacije, ustanove, sindikalne organizacije) i preduzetnike koji poslovne knjige vode po sistemu dvojnog knjigovodstva da je četvrtak, 26. april 2012. godine, poslednji datum do kada je moguće podneti zahtev za zamenu registrovanog redovnog godišnjeg finansijskog izveštaja za 2011. godinu, saglasno propisima.

Registar finansijskih izveštaja i podataka o bonitetu neće prihvatati zamene redovnih godišnjih finansijskih izveštaja za napred navedene obveznike dostavljene posle navedenog datuma, odnosno dalja korekcija podataka u pomenutim izveštajima biće moguća samo na osnovu izveštaja revizora (za obveznike revizije) ili naloga nadležnog državnog organa.

Posle okončanja preliminarne zbirne obrade redovnih godišnjih finansijskih izveštaja za navedene obveznike, Registar će objaviti individualne podatke iz registrovanih izveštaja na internet strani APR. 
Joomla templates by a4joomla