Baner
Baner
Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela ovog sajta automatski prihvatate sledeće uslove korišćenja:

Podaci i informacije koje sadrži ovaj sajt su opšte prirode i ne odnose se na posebne okolnosti, niti na bilo koje pojedinačno fizičko ili pravno lice, osim ako nije posebno navedeno.

Ovaj sajt može da sadrži linkove ka drugim sajtovima. Linkovani sajtovi nisu pod kontrolom preduzetnika Ljubiša Lazarević PR Beograd i on nije odgovoran za njihov sadržaj (uključujući, bez ograničenja, sve linkove koje sadrži linkovani sajt ili sve izmene i unošenja novih verzija linkovanih sajtova). Ljubiša Lazarević PR Beograd nije odgovoran za za bilo koji oblik prenosa primljenog sadržaja sa drugog linkovanog sajta. Ljubiša Lazarević PR Beograd obezbeđuje ove linkove korisnicima samo kao pogodnost, tako da postavljanje ovih linkova na ovom sajtu preduzetnika Ljubiša Lazarević PR Beograd ne podrazumeva udruživanje sa njihovim operaterima.

Podaci i informacije koje sadrži ovaj sajt ne predstavljaju stručne niti pravne savete.

Preduzetnik Ljubiša Lazarević PR Beograd se odriče odgovornosti u slučaju bilo kakve štete koja nastane kao posledica korišćenja podataka i informacija sa ovog sajta.

Propisi postavljeni na ovaj sajt preuzeti su sa sajtova zvaničnih državnih institucija. Preduzetnik Ljubiša Lazarević PR Beograd ne garantuje da su navedeni propisi u potpunosti identični sa zvaničnim tekstovima objavljeni u zvaničnim službenim publikacijama za objavljivanje propisa („Službeni glasnik RS“ i druge publikacije)

Sadržaj sajta gde je naveden autor, smatra se autorskim delom tog autora.

Kopiranje, umnožavanje, modifikovanje radi daljeg korišćenja i distribuiranje sadržaja ovog sajta dozvoljeno je isključivo uz pismenu dozvolu administratora sajta.

Dozvoljeno je pozivanje na sadržaj i postavljanje linkova ka ovom sajtu isključivo uz tačno navođenje adrese internet strane i izvora.

U slučaju kršenja autorskih prava Ljubiša Lazarević PR Beograd i autori mogu tražiti naknadu štete.

Zadržavamo pravo izmene sadržaja sajta bez prethodne najave.

Zaštita podataka o ličnosti

Podatke o ličnosti koje ste nam dobrovoljno dali preduzetnik Ljubiša Lazarević PR Beograd prikuplja i koristi, odnosno obrađuje, u skladu sa propisima kojima se uređuje zaštita podataka o ličnosti.

Prikazivanje oglasa na sajtu

Koristimo nezavisne kompanije za oglašavanje da bismo prikazivali oglase kada posetite naš veb sajt. Ove kompanije mogu da koriste informacije (izuzev imena, adrese, adrese e-pošte ili telefonskog broja) koje se odnose na vaše posete ovom i drugim veb sajtovima kako bi vam obezbedile oglase o robi i uslugama koje vas interesuju. Ako želite više informacija o ovoj praksi, kao i o mogućnostima da tim kompanijama ne dozvolite korišćenje navedenih podataka, kliknite ovde.

 
Joomla templates by a4joomla