Baner
Baner
Preuzmite najnoviju verziju BIZNISOFTA
Biznisoft

Za standardnu instalaciju demo verzije se pretpostavlja da su baza podataka i aplikacija na istom računaru. Komponente BizniSoft-a možete birati prilikom instalacije. Počevši od verzije 4.60 u potpunosti je podržan rad po Crnogorskim računovodstvenim propisima.

Verzije 4.71 i novije su portovane i na linux operativnim sistemima. Testirana distribucija je Ubuntu 10.10.

PAŽNJA - U cilju što lakše distribucije i podrške što većem broju različitih linux distribucija, svi potrebni fajlovi za rad BizniSoft-a na linux operativnim sistemima su spakovani u jednu .tgz arhivu. Svako novo "raspakivanje" ove arhive prepisaće bazu koji već imate. Da nebi došlo do gubitka podataka baze, BizniSoft server na linux sistemima (bilo samo sever, bilo u "sve-u-jednom" arhivi) instalirajte SAMO JEDANPUT, kasnije koristite isključivo "samo klijent" varijantu. Za početak Vam savetujemo da skinete "server i klijent" verziju. Raspakujte ovu arhivu i startujte skriptu start_biznisoft. Linux server BizniSoft-a se instalira na portu 3307, dok se Windows server instalira na portu 3306. Da bi ste ostvarili "Windows server-Linux klijent" ili "Linux server-Windows klijent" vezu, podatke o portu morate ubaciti u konfiguraciji klijenta ("Konfigurisanje BizniSoft-a" za Windows, tj. "start_bs_config" za Linux klijente).

Za instalaciju Windows verzije paketa preduslov je da na Vašem računaru bude instaliran WINDOWS XP ili noviji. Demo verzija je potpuno funkcionalna verzija koja postaje licencirana unosom dobijenih licencnih ključeva. Ograničenja demo verzije su sledeća:
•    Maksimalno 500 slogova robnog prometa,
•    Maksimalno 50 slogova izlaznih faktura,
•    Maksimalno 100 slogova ulaznih kalkulacija,
•    Maksimalno 200 slogova u finansijskom,
•    Maksimalno 2 obračuna ličnih dohodaka.
Ako nemate odgovarajuću liniju za internet, demo verziju paketa možete poručiti mail-om na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Demo verziju ćete dobiti poštom na CD-u. Sa mogućnostima paketa i drugim uslovima, možete se upoznati na prezentacijama koje se održavaju svake nedelje u prostorijama proizvođača softvera u Beogradu.

Za ispravan prikaz naših slova u aplikaciji, podesite:
Control Panel -> Regional and Language Options -> Advanced -> Language for Non-Unicode Programs
na Serbian(Latin) i restartujte Windows (Prikazan postupak je za Windows XP, vrlo slično je i pod Windows VISTA operativnim sistemom).
Korisničko ime kod prve prijave je 'demo', lozinka 'demo'.

 
Joomla templates by a4joomla