Банер
Банер
Пуштен у рад нови сајт рачуноводственог софтвера БИЗНИСОФТ
Biznisoft
понедељак, 03 септембар 2012 11:51

Извор: БИЗНИСОФТ

На адреси  www.biznisoft.com пуштен је у рад нови сајт за пословно-рачуноводствени програмски пакет БИЗНИСОФТ. Сајт је знатно унапређен у односу на претходну верзију и очекујемо да буде од много веће користи нашим постојећим и будућим корисницима. Очекујемо такође, да ће се један део подршке који се обављао телефонским контактима преко Цалл Центра и Центра за подршку убудуће разрешавати посредством новог сајта.

Опширније...
 
 
Преузмите најновију верзију БИЗНИСОФТА
Biznisoft

За стандардну инсталацију демо верзије се претпоставља да су база података и апликација на истом рачунару. Компоненте БизниСофт-а можете бирати приликом инсталације. Почевши од верзије 4.60 у потпуности је подржан рад по Црногорским рачуноводственим прописима.

Верзије 4.71 и новије су портоване и на linux оперативним системима. Тестирана дистрибуција је Убунту 10.10.

ПАЖЊА - У циљу што лакше дистрибуције и подршке што већем броју различитих linux дистрибуција, сви потребни фајлови за рад БизниСофт-а на linux оперативним системима су спаковани у једну .тгз архиву. Свако ново "распакивање" ове архиве преписаће базу који већ имате. Да неби дошло до губитка података базе, БизниСофт сервер на linux системима (било само север, било у "све-у-једном" архиви) инсталирајте САМО ЈЕДАНПУТ, касније користите искључиво "само клијент" варијанту. За почетак Вам саветујемо да скинете "сервер и клијент" верзију. Распакујте ову архиву и стартујте скрипту старт_бизнисофт. Линуx сервер БизниСофт-а се инсталира на порту 3307, док се Wиндоwс сервер инсталира на порту 3306. Да би сте остварили "Wиндоwс сервер-Линуx клијент" или "Линуx сервер-Wиндоwс клијент" везу, податке о порту морате убацити у конфигурацији клијента ("Конфигурисање БизниСофт-а" за Wиндоwс, тј. "старт_бс_цонфиг" за Линуx клијенте).

За инсталацију Wиндоwс верзије пакета предуслов је да на Вашем рачунару буде инсталиран WИНДОWС XП или новији. Демо верзија је потпуно функционална верзија која постаје лиценцирана уносом добијених лиценцних кључева. Ограничења демо верзије су следећа:
•    Максимално 500 слогова робног промета,
•    Максимално 50 слогова излазних фактура,
•    Максимално 100 слогова улазних калкулација,
•    Максимално 200 слогова у финансијском,
•    Максимално 2 обрачуна личних доходака.
Ако немате одговарајућу линију за интернет, демо верзију пакета можете поручити маил-ом на адресу Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Демо верзију ћете добити поштом на ЦД-у. Са могућностима пакета и другим условима, можете се упознати на презентацијама које се одржавају сваке недеље у просторијама произвођача софтвера у Београду.

За исправан приказ наших слова у апликацији, подесите:
Цонтрол Панел -> Регионал анд Лангуаге Оптионс -> Адванцед -> Лангуаге фор Нон-Уницоде Програмс
на Сербиан(Латин) и рестартујте Wиндоwс (Приказан поступак је за Wиндоwс XП, врло слично је и под Wиндоwс ВИСТА оперативним системом).
Корисничко име код прве пријаве је 'демо', лозинка 'демо'.

Контактирајте нас за више информација или савета о инсталацији апликације.

 

Ценовник Biznisoft пакета

Цена базне лиценце за програмски пакет БИЗНИСОФТ 4.71 се односи на 3 рачунара (клијента) у локалној мрежи и износи:
- За мала предузећа ............. 390,00 ЕУР
- За средња предузећа .......... 450,00 ЕУР

Горе наведена цена важи за куповину базне лиценце БИЗНИСОФТ-а са свим припадајућим подсистемима (Финансијско, Робно, Производња, Основна средства, Обрачун личних доходака, Комисионо пословање, Благајничко пословање, Администрација, БизниСофт ПОС - са везом за фискалну касу ...) и пратећом документацијиом. Лиценца важи за 3 рачунара у локалној мрежи. Потребна пратећа документација се испоручује на ЦД-у. Базна  лиценца Вам омогућава рад са неограниченим бројем фирми. По истеку гарантног рока прелази се у фазу одржавања. У фази одржавања трошкови за 3 рачунара у локалној мрежи, за мала предузећа износе на годишњем нивоу 200 ЕУР, а за средња 240 ЕУР у динарској противувредности. Цене верзије пакета за Црну Гору су увећана за 20% код куповине и одржавања.

У цену базне лиценце урачуната је обука у трајању од 3 дана обуке + 1 дан тестирања и консултација на локацији произвођача у Београду. Евентуална обука и подршка код имплементације на локацији купца, посебно се уговара и наплаћује према важећем ценовнику произвођача односно имплементатора.

Праћење законских прописа одвија се у сарадњи са Савезом Рачуновођа и Ревизора Србије , чиме Вам гарантујемо промптно реаговање на измене законских прописа и постављање нове верзије БИЗНИСОФТ-а на нашем сајту а у складу са Уговором о испоруци.

У наведене цене није урачунат ПДВ (18%).

Плаћање се врши у динарима по средњем обрачунском курсу НБС на дан уплате.

 


Јоомла templateс бy а4јоомла