Вести


Подношење појединачне пореске пријаве (ППП) електронским путем
Вести
четвртак, 03 јануар 2013 14:42

Извор: Пореска управа

Пореска управа Републике Србије ће од петка, 4. јануара, свим пореским обвезницима омогућити да поднесу појединачну пореску пријаву (ППП) електронским путем преко сајта www.poreskauprava.gov.rs

Електронску појединачну пореску пријаву моћи ће да поднесу и порески обвезници који још увек нису прибавили дигитални квалификовани сертификат (електронски потпис). Рок за подношење пријаве је 31. јануар 2013.

Опширније...
 
Пореске пријаве без печата
Вести
четвртак, 03 јануар 2013 14:27

Извор: Пореска управа

Министар финансија и привреде донео је Објашњење у вези са употребом печата у документима који се користе у порескоправном односу.

Према објашњењу није обавезна употреба печата на пореским пријавама.

Опширније...
 
Покрени се за посао
Вести
четвртак, 20 децембар 2012 14:07

Извор: РТС / Енеца / Покрени се за посао

Информисаност, умрежавање, добра идеја, пријављивање на конкурсе, и пре свега храброст - то су основни принципи којима треба да се води свака млада особа која има жеље и воље да у Србији покрене приватни бизнис. То су гостујући у емисији Око економије поручили млади предузетници из Ниша, Свилајнца и Београда.

За све младе који желе да се баве приватним послом расписан је национални конкурс "Покрени се за посао", који предвиђа бесповратна средства за покретање малог бизниса. Конкурс, који је отворен до краја фебруара, организовала је невладина организација Енека, а РТС је медијски покровитељ.

Опширније...
 
Како поднети електронску пријаву
Вести
петак, 14 децембар 2012 11:15

Извор: Пореска управа

Пореска управа је објавила видео упутство Како поднети електронску пријаву, које преносимо у наставку.

Опширније...
 
Повећан број електронски поднетих пдв пријава - од јануара 2014. године законска обавеза
Вести
петак, 14 децембар 2012 11:11

Извор: Пореска управа

Број ПДВ пријава поднетих електронским путем, повећан је за више него дупло, после позива књиговођама да користе електронски сервис Пореске управе. У редовном законском року,10. децембра 2012. године, поднето је 405 пријава електронским путем, а  у наредном периоду очекује се већи одзив ПДВ обвезника, пре свега књиговођа, који показују велики интерес за коришћење електронског сервиса Пореске управе.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 6 од 61
Јоомла templateс бy а4јоомла