Vesti


Podnošenje pojedinačne poreske prijave (PPP) elektronskim putem
Vesti
četvrtak, 03 januar 2013 14:42

Izvor: Poreska uprava

Poreska uprava Republike Srbije će od petka, 4. januara, svim poreskim obveznicima omogućiti da podnesu pojedinačnu poresku prijavu (PPP) elektronskim putem preko sajta www.poreskauprava.gov.rs

Elektronsku pojedinačnu poresku prijavu moći će da podnesu i poreski obveznici koji još uvek nisu pribavili digitalni kvalifikovani sertifikat (elektronski potpis). Rok za podnošenje prijave je 31. januar 2013.

Opširnije...
 
Poreske prijave bez pečata
Vesti
četvrtak, 03 januar 2013 14:27

Izvor: Poreska uprava

Ministar finansija i privrede doneo je Objašnjenje u vezi sa upotrebom pečata u dokumentima koji se koriste u poreskopravnom odnosu.

Prema objašnjenju nije obavezna upotreba pečata na poreskim prijavama.

Opširnije...
 
Pokreni se za posao
Vesti
četvrtak, 20 decembar 2012 14:07

Izvor: RTS / Eneca / Pokreni se za posao

Informisanost, umrežavanje, dobra ideja, prijavljivanje na konkurse, i pre svega hrabrost - to su osnovni principi kojima treba da se vodi svaka mlada osoba koja ima želje i volje da u Srbiji pokrene privatni biznis. To su gostujući u emisiji Oko ekonomije poručili mladi preduzetnici iz Niša, Svilajnca i Beograda.

Za sve mlade koji žele da se bave privatnim poslom raspisan je nacionalni konkurs "Pokreni se za posao", koji predviđa bespovratna sredstva za pokretanje malog biznisa. Konkurs, koji je otvoren do kraja februara, organizovala je nevladina organizacija Eneka, a RTS je medijski pokrovitelj.

Opširnije...
 
Kako podneti elektronsku prijavu
Vesti
petak, 14 decembar 2012 11:15

Izvor: Poreska uprava

Poreska uprava je objavila video uputstvo Kako podneti elektronsku prijavu, koje prenosimo u nastavku.

Opširnije...
 
Povećan broj elektronski podnetih pdv prijava - od januara 2014. godine zakonska obaveza
Vesti
petak, 14 decembar 2012 11:11

Izvor: Poreska uprava

Broj PDV prijava podnetih elektronskim putem, povećan je za više nego duplo, posle poziva knjigovođama da koriste elektronski servis Poreske uprave. U redovnom zakonskom roku,10. decembra 2012. godine, podneto je 405 prijava elektronskim putem, a  u narednom periodu očekuje se veći odziv PDV obveznika, pre svega knjigovođa, koji pokazuju veliki interes za korišćenje elektronskog servisa Poreske uprave.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 6 od 61
Joomla templates by a4joomla