Baner
Baner
Pušten u rad novi sajt računovodstvenog softvera BIZNISOFT
Biznisoft
ponedeljak, 03 septembar 2012 11:51

Izvor: BIZNISOFT

Na adresi  www.biznisoft.com pušten je u rad novi sajt za poslovno-računovodstveni programski paket BIZNISOFT. Sajt je znatno unapređen u odnosu na prethodnu verziju i očekujemo da bude od mnogo veće koristi našim postojećim i budućim korisnicima. Očekujemo takođe, da će se jedan deo podrške koji se obavljao telefonskim kontaktima preko Call Centra i Centra za podršku ubuduće razrešavati posredstvom novog sajta.

Opširnije...
 
 
Preuzmite najnoviju verziju BIZNISOFTA
Biznisoft

Za standardnu instalaciju demo verzije se pretpostavlja da su baza podataka i aplikacija na istom računaru. Komponente BizniSoft-a možete birati prilikom instalacije. Počevši od verzije 4.60 u potpunosti je podržan rad po Crnogorskim računovodstvenim propisima.

Verzije 4.71 i novije su portovane i na linux operativnim sistemima. Testirana distribucija je Ubuntu 10.10.

PAŽNJA - U cilju što lakše distribucije i podrške što većem broju različitih linux distribucija, svi potrebni fajlovi za rad BizniSoft-a na linux operativnim sistemima su spakovani u jednu .tgz arhivu. Svako novo "raspakivanje" ove arhive prepisaće bazu koji već imate. Da nebi došlo do gubitka podataka baze, BizniSoft server na linux sistemima (bilo samo sever, bilo u "sve-u-jednom" arhivi) instalirajte SAMO JEDANPUT, kasnije koristite isključivo "samo klijent" varijantu. Za početak Vam savetujemo da skinete "server i klijent" verziju. Raspakujte ovu arhivu i startujte skriptu start_biznisoft. Linux server BizniSoft-a se instalira na portu 3307, dok se Windows server instalira na portu 3306. Da bi ste ostvarili "Windows server-Linux klijent" ili "Linux server-Windows klijent" vezu, podatke o portu morate ubaciti u konfiguraciji klijenta ("Konfigurisanje BizniSoft-a" za Windows, tj. "start_bs_config" za Linux klijente).

Za instalaciju Windows verzije paketa preduslov je da na Vašem računaru bude instaliran WINDOWS XP ili noviji. Demo verzija je potpuno funkcionalna verzija koja postaje licencirana unosom dobijenih licencnih ključeva. Ograničenja demo verzije su sledeća:
•    Maksimalno 500 slogova robnog prometa,
•    Maksimalno 50 slogova izlaznih faktura,
•    Maksimalno 100 slogova ulaznih kalkulacija,
•    Maksimalno 200 slogova u finansijskom,
•    Maksimalno 2 obračuna ličnih dohodaka.
Ako nemate odgovarajuću liniju za internet, demo verziju paketa možete poručiti mail-om na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Demo verziju ćete dobiti poštom na CD-u. Sa mogućnostima paketa i drugim uslovima, možete se upoznati na prezentacijama koje se održavaju svake nedelje u prostorijama proizvođača softvera u Beogradu.

Za ispravan prikaz naših slova u aplikaciji, podesite:
Control Panel -> Regional and Language Options -> Advanced -> Language for Non-Unicode Programs
na Serbian(Latin) i restartujte Windows (Prikazan postupak je za Windows XP, vrlo slično je i pod Windows VISTA operativnim sistemom).
Korisničko ime kod prve prijave je 'demo', lozinka 'demo'.

Kontaktirajte nas za više informacija ili saveta o instalaciji aplikacije.

 

Cenovnik Biznisoft paketa

Cena bazne licence za programski paket BIZNISOFT 4.71 se odnosi na 3 računara (klijenta) u lokalnoj mreži i iznosi:
- Za mala preduzeća ............. 390,00 EUR
- Za srednja preduzeća .......... 450,00 EUR

Gore navedena cena važi za kupovinu bazne licence BIZNISOFT-a sa svim pripadajućim podsistemima (Finansijsko, Robno, Proizvodnja, Osnovna sredstva, Obračun ličnih dohodaka, Komisiono poslovanje, Blagajničko poslovanje, Administracija, BizniSoft POS - sa vezom za fiskalnu kasu ...) i pratećom dokumentacijiom. Licenca važi za 3 računara u lokalnoj mreži. Potrebna prateća dokumentacija se isporučuje na CD-u. Bazna  licenca Vam omogućava rad sa neograničenim brojem firmi. Po isteku garantnog roka prelazi se u fazu održavanja. U fazi održavanja troškovi za 3 računara u lokalnoj mreži, za mala preduzeća iznose na godišnjem nivou 200 EUR, a za srednja 240 EUR u dinarskoj protivuvrednosti. Cene verzije paketa za Crnu Goru su uvećana za 20% kod kupovine i održavanja.

U cenu bazne licence uračunata je obuka u trajanju od 3 dana obuke + 1 dan testiranja i konsultacija na lokaciji proizvođača u Beogradu. Eventualna obuka i podrška kod implementacije na lokaciji kupca, posebno se ugovara i naplaćuje prema važećem cenovniku proizvođača odnosno implementatora.

Praćenje zakonskih propisa odvija se u saradnji sa Savezom Računovođa i Revizora Srbije , čime Vam garantujemo promptno reagovanje na izmene zakonskih propisa i postavljanje nove verzije BIZNISOFT-a na našem sajtu a u skladu sa Ugovorom o isporuci.

U navedene cene nije uračunat PDV (18%).

Plaćanje se vrši u dinarima po srednjem obračunskom kursu NBS na dan uplate.

 


Joomla templates by a4joomla