Банер
Банер
Политика приватности

Генералне информације

Приватност корисника схватамо веома озбиљно. Из разлога што прикупљамо различите врсте информација о корисницима желимо да разумете услове под којима снимамо, чувамо и користимо Ваше податке. Политика приватности која је пред Вама описује информације које прикупљамо, како их користимо и како их мењамо. Ова политика приватности пуноважна је у оквиру целог wебсајта www.mena.rs

Информације које прикупљамо

Приликом прикупљања личних информација од стране корисника, наш примарни циљ је да Вам омогућимо најбоље и најефикасније садржаје и сервисе. За неколико сервиса у оквиру wебсајта потребно је доставити нам личне информације у циљу функционисања сервиса.

Прикупљање информација

Када прегледате странице на адреси www.mena.rs, а нисте се регистровали за неку од наших online услуга, то чините анонимно. Том приликом не прикупљамо Ваше личне информације, као што су име и презиме, адреса, телефонски број или адреса електронске поште. Међутим, наш софтвер користи тзв. колачиће (цоокиес) за прикупљање информација о начину коришћења својих Интернет страница. На групној основи се прикупљају и прате информације о серверу на који је прикључен Ваш рачунар, врсти Вашег интернет читача (нпр. Нетсцапе или Интернет Еxплорер), и о томе јесте ли одговорили на Интернет оглас или е-маил поруку. Ове се информације користе за мерење стопе реакција на Интернет огласе и понуде електронском поштом.

Регистрација за online производе и услуге

Како бисмо Вам могли пружити одређени производ или услугу online, вероватно ћемо од Вас затражити да нам добровољно дате неке личне информације, укључујући и адресу електронске поште. Такође, да бисмо Вам могли осигурати online производ и услугу на ефикасан начин, биће укључена и израда и слање понуда за производе и услуге које Вас могу занимати.

Употреба информација

Могуће је да ћемо искористити информације које сте нам дали да бисмо, нпр., пружили неку услугу, осигурали правилно испостављање рачуна, измерили интересовање клијената за своје различите услуге и обавестили Вас о својим производима и услугама. Ако нам дате своју адресу електронске поште, или сте већ то пре учинили, или је сазнамо из неког другог извора, можда ћемо Вам слати понуде електронском поштом. Такве се понуде могу утемељити на информацијама које сте нам послали током своје прве трансакције с нама, на приступницама, на анкетама, на информацијама које могу указати на потрошачке склоности или стил живота, као и на информацијама доступнима из спољних извора, као што су трговци и маркетиншке организације. Када Вам шаљемо поруке електронском поштом, можда можемо утврдити информације о Вашој адреси електронске поште - нпр., можете ли примати графички обогаћене хтмл поруке. Ако је Ваша адреса подешена тако да може примати поруке у хтмл формату, могуће је да ћемо се одлучити слати Вам графички обогаћене хтмл поруке електронском поштом.

Молимо да примите на знање да Вашу адресу електронске поште не дојављујемо својим пословним партнерима. Могуће је, међутим, да ћемо Вам слати понуде у име својих пословних партнера. Имајте на уму да је могуће, ако искористите неку понуду пословног партнера и постанете његов клијент, да ће Вам они независно од нас слати понуде. У том случају ћете их посебно морати обавестити ако убудуће не желите примати њихове понуде.

Наш је циљ слати понуде за које верујемо да су клијентима релевантне и вредне. Понуде се израђују и воде у складу са строгим условима осмишљенима да би се заштитиле сигурност и приватност личних информација наших клијената. У сваком тренутку можете затражити да Вам више не шаљемо понуде.

Деца и млађи од 18 година

Ми не користимо странице www.mena.rs за намерно прикупљање података од деце испод 18 година, нити за продају производа или услуга истима.

Повезане Интернет странице

Морате бити свесни да друге Интернет странице до којих можете доћи користећи линк на страници www.mena.rs могу садржавати одредбе о заштити приватности које се разликују од овде наведених одредаба.

Измене Изјаве о приватности на Интернет страницама www.mena.rs

Све измене наше изјаве о приватности биће објављене овде како бисте били у потпуности обавештени о заштити приватности коју нудимо и могућностима одабира које су Вам на располагању у погледу нашег коришћења личних информација за маркетиншке сврхе.

Заштита података о личности

Податке о личности које сте нам добровољно дали предузетник Љубиша Лазаревић ПР Београд прикупља и користи, односно обрађује, у складу са прописима којима се уређује заштита података о личности.

Приказивање огласа на сајту

Користимо независне компаније за оглашавање да бисмо приказивали огласе када посетите наш веб сајт. Ове компаније могу да користе информације (изузев имена, адресе, адресе е-поште или телефонског броја) које се односе на ваше посете овом и другим веб сајтовима како би вам обезбедиле огласе о роби и услугама које вас интересују. Ако желите више информација о овој пракси, као и о могућностима да тим компанијама не дозволите коришћење наведених података, кликните овде.

 
Јоомла templateс бy а4јоомла