Банер
Банер
Заказивање термина за лична документа путем интернета у још 11 полицијских станица
Вести

Извор: Влада Републике Србије

Београд, 28. новембар 2011. године – Управа за дигиталну агенду Министарства културе, информисања и информационог друштва саопштила је да од данас грађани путем интернета, поред Чукарице, Новог Београда, Земуна, Звездаре и Новог Сада, могу да закажу термин за издавање докумената у још 11 полицијских станица и управа.

У саопштењу се наводи да је сервис доступан и у Панчеву, Нишу, Шапцу, Смедереву, Смедеревској Паланци и Ваљеву, као и у београдским општинама Палилула, Стари град, Вождовац и Врачар.

Управа за дигиталну агенду још једном је упутила позив свим институцијама државне управе и локалне самоуправе да своје услуге бесплатно поставе на портал еУправе и тако следе добар пример МУП-а.

Услугу бесплатног постављања распореда за заказивање термина у државним институцијама, као и обуку за рад и техничку подршку, обезбеђује Управа за дигиталну агенду.

Портал еУправа је јавности доступан од јуна 2010. године, од када се одржава и развија, при чему се спроводе техничка унапређења и уводе нове функционалности.

Даљи развој сервиса еЗаказивање може се пратити на сајту Управе за дигиталну агенду, као и на Твитеру: #еЗаказивање, @дигиталнаагенда и @еУправа.

Електронска управа је најједноставнији начин да се смање редови, избегне корупција и повећају транспарентност и ефикасност у раду, додаје се у саопштењу. 
Јоомла templateс бy а4јоомла