Банер
Банер
Индикатори за препознавање сумњивих трансакција за банке
Вести
уторак, 27 новембар 2012 11:00

Извор: Управа за спречавање прања новца

Управа за спречавање прања новца је израдила листе индикатора за препознавање сумњивих трансакција у вези са финансирањем тероризма, као и показатеље (индикаторе) за препознавање основа сумње да се ради о прању новца или финансирању тероризма (у даљем тексту: индикатори), за банкаре, обвезнике из Закона о спречавању прања новца и финансирању тероризма.

Опширније...
 
Седам митова о светској економској кризи
Вести
понедељак, 19 новембар 2012 14:32

преносимо: пише Јован Б. ДушанићНСПМ / Васељенска ТВ

Од октобра 2000. године написао сам безброј текстова о погрешној економској политици која се води у Србији, те њеним главним реализаторима. Млађан Динкић је у актуелној влади постављен на чело новог мега министарства финансија и привреде, а са коалиционим партнерима је, како сам каже, постигао договор да има апсолутно одрешене руке да би систем довео у ред.[1] Пошто је потпуно јасно шта очекује српску привреду и њене грађане и у наредном периоду (све док М. Динкић буде имао одрешене руке) мени преостаје да пишем о неким другим темама. Поготово, када комплетна нова владајућа коалиција (влада промена), као и њени претходници, непоколебљиво истрајава на ЕУропском путу.

Опширније...
 
За иновативне пројекте 1,9 мил. €
Вести
среда, 14 новембар 2012 13:50

Извор: Бета / Б92

Београд -- Фонд за инвестициону делатност доделио је 1,9 милиона евра за иновативне пројекте које спроводи 14 компанија у Србији.

Та средства додељена су у оквиру Програма раног развоја и Програма суфинансирања иновација који су део Пројекта подршке иновацијама у Србији, финансираног кроз претприступне фондове Европске уније (ИПА) и у сарадњи са Светском банком.

Опширније...
 
Обавештење за кандидате који полажу стручни испит за лиценцу за овлашћена лица за спречавање прања новца, 19. и 20. новембра 2012. године у Београду
Вести
среда, 14 новембар 2012 09:30

Извор: Управа за спречавање прања новца

Управа за спречавање прања новца обавештава кандидате који су извршили пријаву за полагање стручног испита за лиценце, у складу са Законом о спречавању прања новца и финансирања тероризма, да ће се испити одржати по следећем распреду у простору Привредне коморе Београд, Кнеза Милоша 12 у сали на шестом спрату.

Опширније...
 
Предузетница у Хрватској одбила награду, није хтела да плати
Вести
среда, 14 новембар 2012 09:23

Извор: Тањуг / Б92

Загреб -- Предузетница из Задра Хана Медин одбила је да прими престижну награду Хрватског удружења менаџера и подузетника ЦРОМА-е.

Хана Медин је одбила награду јер су сви награђени менаџери, како би примили награду, морали удружењу авансно да уплате 35.000 куна (4.648 евра).

Опширније...
 
Фолксбанка постаје Сбербанка
Вести
петак, 09 новембар 2012 09:27

Извор: Бета / Б92

Москва -- Аустријска Фолксбанк интернационал АГ убудуће ће пословати под именом Сбербанк јуроп АГ (Еуропе), саопштила је данас московска Сбербанка.

Фолксбанку је у фебруару ове године за 505 милиона евра купила руска Сбербанка.

Опширније...
 
До пролећа закони о занатству и задругама
Вести
петак, 09 новембар 2012 09:17

Извор: Министарство финансија и привреде

Предлози Закона о занатству и Закона о задругама биће уобличени до пролећа наредне године након чега ће бити предати влади и скупштини на усвајање, најавио је данас министар финансија и привреде Млађан Динкић након састанка са представницима Удружења предузетнка Србије.

Он је у Палати Србија рекао да се на овим законским предлозима већ одавно ради са представницима предузетника и занатлија.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 6 од 44
Јоомла templateс бy а4јоомла